coaching, dating, date, kærlighed, sex, romantik, tilbud, åbningstilbud, rabat, parforhold, ulykkelig, forelsket, relationer, råd, vejledning, rådgivning, Tinkuy, Skyttegade 3, Nørrebro

29/12 2017

Åbningstilbud

Som noget nyt tilbyder jeg rådgivning & coaching i Tinkuy, og i den anledning får du 100 kr. i rabat på en session i hele januar og februar. Normalprisen er 625 kr.

Det foregår på Skyttegade 3, 2200 København N – fx hvis du møder de forkerte, er ulykkeligt forelsket, ufrivilligt single eller ønsker bedre relationer.

Læs om Tinkuy

coaching, dating, date, kærlighed, sex, romantik, parforhold, ulykkelig, forelsket, relationer, råd, vejledning, rådgivning, Nørregade

Få mere held i kærlighed

Du får hjælp, hvis du savner en kæreste, vil have succes med dating, er ulykkeligt forelsket, gentager dårlige mønstre eller har det svært i dine relationer

Coaching og rådgivning foregår pr. mail, telefon, Skype eller i Tinkuy, Skyttegade 3, 2200 København N

Jeg har to kasketter, som jeg kan tage på; dels som coach, hvor jeg hjælper dig med at finde dine egne svar, og dels som rådgiver, hvor jeg giver konkrete råd og tips

I begge tilfælde handler det om at finde løsninger, som kan forbedre dit single- og kærlighedsliv eller at give dig mere held med dine forelskelser og dating

 

Se ydelser og priser herunder

Kontakt mig på mobil: 50 49 54 68 eller pr. mail: jenswpedersen@email.dk

Coaching, 1 time

Coaching foregår enten via Skype eller i Tinkuy, Skyttegade 3, 2200 København N

1 session varer en time.

Den form er god, hvis du har brug for at få vendt og drejet en problemstilling, tale ud, se dit problem i et nyt lys og få ny inspiration.

Pris 625,- (via Skype 500,-)

Ofte er det en god ide at tage et forløb over fem gange - hvis du gør det, så betaler du kun for 4 sessioner.

Telefonisk coaching, ½ time

Du ringer på 50 49 54 68 og får ½ times coaching.

En halv time pr. telefon er især god, hvis du har brug for enkeltstående råd eller sparring på noget, som du i forvejen har et vist greb om.

Mange gange kan vi komme frem til gode og brugbare svar på kort tid, hvis du ved, hvad du vil opnå med samtalen, så tænk det igennem på forhånd.

Pris: 250,-

Mail rådgivning

Du sender 1-3 A4-sider til mig, hvor du beskriver det emne, som du gerne vil rådgives om. Stil gerne et eller flere spørgsmål, som du ønsker svar på.

Jeg svarer med en rådgivende mail indenfor 1 uge.

Ideen med at gøre det på skrift er dels, at du har god tid til at formulere dig meget præcist om, hvad du har brug for hjælp til og dels, at du ikke glemmer mine svar. Jeg anbefaler, at du arbejder med de svar i en periode, hvor du kigger på dem flere gange.

Pris: 550,-

Mine fem bedste råd til dig

Jeg har fem punkter, som jeg mener er særligt vigtige, hvis vi vil fremstå som attraktive singler:

1. Tag ansvar for dit liv, for det får dig til at udstråle værdighed og styrke
2. Temperer dine følelser, så du ikke søger kærligheden hos dem, der afviser dig
3. Udvis mod, så du får mulighed for at realisere dine drømme
4. Vid, at du er elsket, men husk også at være kærlig, for du får det, du giver
5. Stå ved dig selv, for så signalerer du et højt selvværd.

 

ulykkelig forelsket, gratis hjælp, gratis, gratis prøve, coaching, dating, datingcoach, coach, de vil kun have sex, forelskelse, ikke gengælder følelser, kun gifte mænd, lykkelig kærlighed, møder de forkerte, mønstre, single, ulykkelig forelskelse, ulykkelig kærlighed, vælge dem du ikke kan få, vælge den rigtige, vil kun være venner

Ulykkelig forelsket?

Mit speciale er at hjælpe, hvis du oplever, at du bliver forelsket i de forkerte. Få en gratis prøve på det ved at sende en besked til mig via min blog - brug linket herunder, hvor du også kan deltage i en lille undersøgelse.

Jeg svarer med en personlig mail, hvor jeg giver dig mit bud på, hvordan du kommer videre.

Gratis hjælp

Coaching styrker dit selvværd

Som coach siger jeg: "Stå ved dig selv og tro på, at det du vil og gør, er det rigtige!"

Indhold i coachingen

Hvad vi mere specifikt taler om, er op til dig - men herunder kan du se, hvad det eksempelvis kunne være.

Problemet kan være

Problemet kan være, at du søger kærlighed hos de forkerte, er ulykkeligt forelsket, du har en tendens til at suge, føler dig usikker, spænder ben for dig selv, vil have mere end du giver, du har svært ved at tilgive, siger ikke fra, viser ikke hvem du er eller føler dig som et offer.

Målet kan være

Målet kan fx være, at du ved, hvad der går galt, forelsker dig i de rigtige, hviler i dig selv, ved hvad du vil og hvornår du siger stop, kan håndtere angst, giver slip på dine bekymringer, udviser højt selvværd, tør tage kontakt, kommer fra snak til næste skridt, er god til af aflæse kropssprog, kan elske.

Værktøjer

Ved hjælp af selvudvikling får du held med dating. Her får du en kort beskrivelse af mine vigtigste redskaber.

NLP

NLP er en integreret del af min måde at coache på, og det er primært et værktøj til at bevidstgøre dig om dine ressourcer, som giver dig nye perspektiver på dit liv og som kan hjælpe dig med at se, hvordan du er herre over dit eget liv.

P'et står for programming. Metoden afdækker dine skjulte, indre programmer, og vi arbejder med at omprogrammere din hjerne til at gøre noget smart eller hensigtsmæssigt i stedet for noget uheldigt.

I NLP indgår en række forskellige teknikker, som er tyvstjålet fra succesfulde terapeuter.

Mindfulness

Mindfulness er en simpel form for meditation, som får sindet til at falde til ro, så du slipper dagligdags frustrationer, bekymringer og stress.

Det er også en metode, som hjælper dig til at blive mere bevidst om dig selv, så du ved, hvad du vil, og forstår, hvad der sker i dine tanker og følelser. Den bevidstgørelse er afgørende for at skabe forandringer.

Desuden bruges metoden, som et middel til at være i dig selv og rumme egne følelser, fx usikkerhed og angst for afvisning. Mindfulness er accept i praksis, og derved opøves og styrkes dit selvværd.

Skyggearbejde

Som jeg forstår det er selvudvikling først og fremmest en øvelse i at blive bedre til at være sig selv - det handler altså ikke så meget om, at du forbedrer dig eller slipper af med dine svage sider.

Skyggearbejdet er et godt eksempel på det. Skyggen er sider af dig selv, som du synes er forkerte eller uønskede og derfor ikke vil være ved, men ved at give de sider plads i dit liv bliver du hel og får adgang til ressourcer, som du ellers har lukket af for.

Der kommer så at sige flere farver på paletten.

Adfærdsterapi

Adfærdsterapien har fokus på, hvad du gør - hvis du fx er overdrevet bange for at møde og tage kontakt til en mulig partner, så undgår eller flygter du måske fra de situationer, men det gør blot ondt værre. I stedet arbejder vi derfor med at gøre dig tryg ved de møder.

Vi får præstationsangst, hvis vi forventer mere af os selv, end vi egentlig kan honorere. Ved at gå langsomt frem udfordrer du dine grænser, men kun så og så meget. Ikke for meget.

Trin for trin får du mod på at gøre det, du er bange for, så du bliver i det længe nok til at opdage, hvordan det ender godt.